• Mijnheer Pirroen
  Mijnheer Pirroen Prijzen & Info
 • Marieke en Pallieter
  Marieke en Pallieter Prijzen & Info
 • Symforosa
  Symforosa Prijzen & Info
Mijnheer Pirroen

Mijnheer Pirroen "Mijnheer Pirroen" is een 1 persoonskamer onder de oude dakbalken in een sfeervolle combinatie van zwart en wit. Hier droom je weg in een tweepersoonsbed onder een warme dons. De badkamer heeft een lavabo, een douche en een WC. Deze kamer is charmant, knus en heel gezellig. Pirroen kan dus iedereen bekoren.

Mijnheer Pirroen Mijnheer Pirroen was altijd te zien, in zon en regen, met een witte zijden hoogen hoed op, een pruimporpelen frak aan, en met een wandelstok waarvan de kruk de horen van een geit was... Kort en vierkantig als een doos was hij gebouwd. Pirroen had groene oogen. Hij beweerde dat de ziel in den buik zit: 'Triestige menschen hebben altijd piepende en slappe buiken', en kon uren achtereen diskuteeren, en als men hem dan op 't laatst gelijk gaf, zooals apotheker Snip, dan zei Pirroen: 'Neen ik heb geen gelijk, 't zijt gij die gelijk hebt.' Pirroen zegt: 'de liefde is ne wil' en hij beheerst kortaf de liefde, omdat hij groot wil blijven in zijn eigen ogen. Hij is tevreden met zichzelf, kent geen moeilik, is nooit bang en houdt van uitersten in zeggen en doen. In deze nieuwe originele Pallieter-figuur zit iets van 't zonderling-bohemachtige, van 't onverwoestbare zelfvertrouwen, van 't spottend overheersende en radikaal konsekwente van de voorganger. Maar na de forse ruk van de groeiachtige Pallieter staat Pirroen te midden van ander leven en over 't leven uit. De lust aan 't leven, gaf hem de humor en 'n blik voor tegenstrijdigheden en zwakheden, die in 't gewoon dagelikse doen als konventioneel in orde gelden. Er zit veel ernst van de schrijver achter 't hele gebeuren; hij heeft alle levensverschijnselen, ook dat der sentimentele liefde, tenslotte ondergeschikt gemaakt aan zijn kunstenaarsopgetogenheid over het werk der levensafbeelding.

Prijzen

Prijs is inclusief uitgebreid ontbijt (incl. BTW).

Pirroen 2 personen
ZO, MA, DI, WO, DO: € 80
VR, ZA en nacht voor Feestdagen: € 100

Vanaf 3 nachten: -10 € korting per nacht per kamer.

Vanaf 6 nachten: -20 € korting per nacht per kamer.

Zonder ontbijt: -5 € korting per gast.

Luxe-ontbijt met bubbels: +5 € per gast.

Boek een kamer
Kijk snel of uw gewenste kamer beschikbaar is en reserveer deze online.
Boek uw tuinfeest
Uw tuin-, trouw, bedrijfs- of communiefeest in een uniek kader? Laat ons uw wensen weten en wij werken dit voor u uit van A tot Z.
 • Reservaties & taxiservice
 • Minibar of drankkaart
 • Free Wi-Fi
 • TV & DVD
 • Krant, tijdschriften, allerlei info & kaarten
 • Fietsen gratis beschikbaar
 • Haardroger
 • Gezelschapspellen & boeken

Reserveer uw verblijf on-line via onderstaande link:

Extra's